Sinucidere terifiantă. O femeie şi-a dat foc după ce s-a încuiat în casă pentru a nu putea fi salvată

Sinucidere terifiantă. O femeie şi-a dat foc după ce s-a încuiat în casă pentru a nu putea fi salvată

O botoşăneancă s-a sinucis într-un mod îngrozitor. Şi-a dat foc, după ce s-a închis în casă, disperată se pare din cauza scandalurilor cu concubinul. Urma să participe la nunta fiicei sale.

Ştiri pe aceeaşi temă

O femeie de 65 de ani din Manoleasa a murit miercuri la amiază după ce a dat foc casei în care locuia împreună cu concubinul acesteia. Deşi vecinii dar şi pompierii au încercat să intervină, nu au reuşit să-i salveze viaţa. Femeia s-a încuiat în casa în flăcări pentru a fi sigură că va muri.

Şi-a cumpărat lumânări şi s-a baricadat în casă

Elena A. De 65 din Manoleasa trăia alături de un bărbat de aproape aceeaşi vârstă, văcar în sat. Sătenii au văzut-o pe Elena A. ducându-se la magazin şi cumpărându-şi diluant. Totodată, femeia şi-a cumpărat şi trei lumânări, spune stiri.botosani.ro. 

Aceeaşi publicaţie precizează că femeia s-a dus acasă şi a blocat toate uşile şi ferestrele. A împrăşiat diluant peste tot, şi-a aprins o lumânare şi apoi a dat foc la casă. 

Arsă de vie după sobă

Când au izbucnit flăcările, vecinii au încercat să intervină. Au încercat la exterior să stingă cu ceea ce puteau. Flăcările mistuiau însă interiorul, inclusiv pe femeia care a decis să-şi pună capăt zilelor. Degeaba au implorat-o vecinele să iasă din casă. Au intervenit şi pompierii stingând incendiul. Pe femeie au găsit-o moartă după o sobă. 

”La sosirea gărzii de intervenţie, ardea întregul imobil, iar acoperişul era prăbuşit. Concomitent cu acţiunea ce stingere a incendiului, pompierii au început căutarea victimei. Aceasta a fost descoperită în dormitorul casei, după o sobă, decedată", a precizat Dorina Lupu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani. 

Disperată din cauza certurilor

Din spusele vecinilor, precizează stiri.botosani.ro, femeia era disperată din cauza certurilor cu partenerul de viaţă. Sătulă de scandaluri femeia a decis să-şi pună capăt zilelor. A aşteptat să plece bărbatul de acasă şi a dat foc. Femeia locuia cu bărbatul de aproape 20 de ani. La sfârşitul acestei săptămâni, fiica Elenei A. trebuia să se căsătorească la Iaşi.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările