Scene şocante. În plină zi, un bărbat dezlănţuit şi-a urmărit soţia cu un cuţit şi a înjunghiat două persoane

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia a fost prinsă şi bătută.
Femeia a fost prinsă şi bătută.

Un bărbat de 59 de ani a făcut ravagii în municipiul Botoşani după ce a aflat că nu se mai poate apropia de soţia acestuia. Femeia a obţinut un ordin de restricţie după ce a fost agresată în mod repetat. Supărat, bărbatul şi-au urmărit soţia cu un cuţit, ziua în amiaza mare şi a devastat un cabinet notarial, dar şi scara unui bloc.

O femeie din municipiul Botoşani a trăit clipe de coşmar din cauza soţului înnebunit de furie. Acesta a urmărit-o cu un cuţit prin oraş, în plină zi, a devastat un cabinet notarial şi a rănit două persoane care încercau să ajute victima disperată, spune publicaţia botoşăneană monitorulbt.ro.

Bătută şi ameninţată

Totul a început cu un ordin de restricţie obţinut de femeia de 51 de ani împotriva soţului. Acesta era agresiv, iar femeia se temea pentru viaţa ei. Joi, bărbatul a aflat că nu se mai poate apropia de soţie. A înnebunit de furie şi a căutat-o prin oraş. A găsit-o într-o zonă centrală a oraşului, arată acelaşi ziar. Femeia a fugit şi s-a ascuns într-o scară de bloc.

 A fost prinsă şi bătută. Un martor care a intervenit, a fost înjunghiat de soţul furios. Femeia a ajuns să-şi caute scăparea şi într-un cabinet notarial. A fost prinsă din urmă, iar soţul a devastat cabinetul şi a rănit şi un angajat, ameninţându-i pe ceilalţi. În cele din urmă, agresorul a fugit. Oamenii au sunat la 112 şi a fost prins de poliţişti. Bărbatul a fost reţinut pentru o perioadă de 24 de ore pentru nu mai puţin de opt infracţiuni.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Anchetă finalizată în cazul femeii bătute cu mopul de şoferul unui microbuz. Pe cine au trimis procurorii în judecată

Români ucişi de români, în Italia. O victimă a fost omorâtă cu şurubelniţa

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite