Scene horror în casa unui botoşănean. Proprietarul casei dormea lângă cadavrul unui bărbat omorât în bătaie

Scene horror în casa unui botoşănean. Proprietarul casei dormea lângă cadavrul unui bărbat omorât în bătaie

Crima a avut loc pe o stradă lăturalnică FOTO Adevărul

O crimă ciudată a avut loc ieri după-amiază în municipiul Botoşani. Cadavrul plin de lovituri al unui bărbat a fost găsit în casa unui botoşănean cu tulburări psihice. Culmea, proprietarul casei dormea lângă trupul neînsufleţit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ieri după-amiază poliţiştii au fost anunţaţi că într-o casă de pe strada Cişmea s-ar întâmpla lucruri necurate. Ajunşi la faţa locului aceştia au descoperit o scenă înfiorătoare. Un bărbat de 45 de ani zăcea mort în genunchi la marginea unui pat, cu trupul plin de lovituri. 

Alături de acesta, pe pat, dormea proprietarul casei, un botoşănean de 62 de ani, mort de beat. Acesta din urmă, spune monitorulbt.ro, ar fi cunoscut cu probleme psihice şi o înclinaţie către violenţă. 

Cadavrul descoperit a fost dus la IML iar proprietarul casei direct la Psihiatrie. Poliţiştii au început cercetările pentru a se stabili cum a murit bărbatul şi dacă este vorba într-adevăr de o crimă aşa cum se bănuieşte. 

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: