Scandal sexual şocant într-o şcoală din România. Doi băieţi de 13 ani, prinşi la toaletă făcându-şi sex oral reciproc

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doi băieţi de clasa a VIII-a au fost prinşi întreţinând relaţii sexuale în toaleta şcolii. Cei doi adolescenţi făceau sex oral în timpul orelor de curs.

Profesorii unei şcoli din judeţul Botoşani i-au prins pe doi elevi de clasa a VII-a întreţinând relaţii sexuale în toaleta şcolii. Cei doi băieţi făceau sex oral, unul celuilalt, în timpul orelor de curs. Cadrele didactice au anunţat Inspectoratul Şcolar. 

Sex oral în wc-ul şcolii

Scandalul sexual a avut loc la o şcoală din satul Durneşti, judeţul Botoşani, la sfârşitul lunii ianuarie. Mai precis, doi băieţi, de 13 ani, elevi în clasa a VII-a la respectiva unitate de învăţământ au stârnit suspiciunile colegilor dar şi a profesorilor printr-o apropiere considerată bizară. În cele din urmă, unul dintre profesori a văzut că cei doi lipsesc împreună în timpul orelor de curs. 

Mai multe cadre didactice i-ar fi depistat pe cei doi adolescenţi în toaleta şcolii, în timpul orelor, în timp ce întreţineau relaţii sexuale. Profesorii s-au declarat şocaţi de această experienţă, mai ales că cei doi băieţi, îşi făceau sex oral. A fost anunţată imediat Poliţia dar şi Inspectoratul Şcolar. Totodată, cazul a intrat şi în atenţia Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului. Se pare că cei doi elevi au întreţinut de mai multe ori relaţii sexuale în toaleta şcolii. În momentul de faţă, sunt consiliaţi psihologic.  

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:

Marilyn Manson, acuzat de hărţuire de o actriţă. Ce a povestit femeia FOTO

Directorul Organizaţiei Oxfam a demisionat în urma unui scandal sexual

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite