Româncă dispărută fără urmă în Spania. Familia şi prietenii nu au niciun indiciu şi o caută cu disperare

Româncă dispărută fără urmă în Spania. Familia şi prietenii nu au niciun indiciu şi o caută cu disperare

Claudia Sufaru a disparut în Spania FOTO Claudia Şufaru/Facebook

O tânără de 29 de ani din România a dispărut în Spania, în urmă cu o săptămână. Familia originară din Dorohoi o caută cu disperare şi se gândeşte la ce este mai rău. Tânăra a plecat de acasă fără bagaje şi a dispărut fără urmă. Nimeni nu bănuieşte ce s-ar fi putut întâmpla.

Ştiri pe aceeaşi temă

Claudia Şufăru locuia în Real de Montroy, în apropiere de Valencia. Tânăra este originară din Dorohoi, judeţul Botoşani şi a plecat în Spania pentru o viaţă mai bună. Era stabilită în zona Valenciei. De duminica trecută nimeni nu ştie nimic despre ea. 

A plecat pur şi simplu din casa unde stătea în Real de Montroy, fără bagaje şi fără să anunţe o deplasare de lungă durată. De o săptămână nimeni nu poate să o contacteze. 

Familia din Dorohoi este disperată, mai ales mama tinerei. Familia şi prietenii au împânzit deja oraşul spaniol cu anunţuri. Dispariţia a fost anunţată şi la Poliţie şi în momentul de faţă se fac cercetări. Botoşăneanca are 1,69 metri înălţime, 50 de kilograme şi are părul lung vopsit roşcat. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările