Pariul costisitor al unui părinte cu fiica sa: pentru fiecare sutime obţinută peste nota 9 la Bac, tatăl plăteşte 100 de lei

Pariul costisitor al unui părinte cu fiica sa: pentru fiecare sutime obţinută peste nota 9 la Bac, tatăl plăteşte 100 de lei

Marius Oroşanu este tatăl care trebuie să plăteasca peste 1000 de euro pentru faptul că fiica sa a luat BAC_ul cu o nota peste 9 FOTO Arhiva personala Marius Orosanu

Bacalaureatul s-a dovedit extrem de costisitor pentru un părinte din Botoşani. Mai precis, acesta a trebuit să scoată din buzunar peste 1000 de euro după afişarea rezultatelor. Nu este vorba de şpagă, ci de un pariu inedit pe care l-a făcut cu fiica sa. El i-a promis că îi dă câte 100 de lei pentru fiecare sutime obţinută peste nota 9 la rezultatul final de la Bacalaureat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marius Oroşanu, liderul Cartelului Sindical Alfa de la Botoşani, a pus un pariu inedit cu fiica sa, Ana Maria, înainte de începerea examenului de Bacalaureat. Acesta i-a promis fiicei sale că-i dă 100 de lei pentru fiecare sutime obţinută peste nota 9 la media finală de la examenul de Bac.
 
După afişarea rezultatelor, liderul sindical s-a trezit că trebuie să îi vireze fiicei pe card o sumă consistentă. Ana Maria Oroşanu, absolventă a Colegiului Naţional „AT Laurian”, a obţinut la Bac media finală de 9,51, iar tatăl acesteia îi este dator cu 5.100 de lei. 
 
Ca să îşi ţină promisiunea, liderul sindical s-a împrumutat de la prieteni şi a convenit cu fiica acestuia să îi vireze pe card banii în două tranşe. 
 
„Promisiunea făcută este datorie curată, cuvântul dat trebuie respectat, pariul pierdut trebuie plătit! Cum puterea exemplului personal reprezintă cea mai bună învăţătură, ieri mi-am petrecut aproape toată ziua împrumutând bani de la rude, prieteni, cunoştinţe. Faptul că a fost şi ziua ei a constituit o motivaţie suplimentară pentru efortul făcut”, a scris Marius Oroşanu într-o postare pe o reţea socială.

Chitanţa prin care Marius Oroşanu dovedeşte că şi-a achitat parţial măcar pariul

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările