Revista presei locale: Capii judeţului chemaţi duminică la muncă

Revista presei locale: Capii judeţului chemaţi duminică la muncă

Revista presei locale

Cele mai importante titluri ale zilei: Premierul Emil Boc a convocat o videoconferinţă cu autorităţile judeţene duminică la prînz.

Aceasta este organizată pentru evaluarea situaţiei generate de avertizările meteorologice, precum şi pentru discutatea priorităţilor actului de guvernare. Iniţial la acţiune au fost chemaţi şi directorii serviciilor publice deconcentrate, ale căror posturi sînt în aer ca urmare a unei decizii adoptate de Curtea Constituţională.

Detalii pe martorincomod.ro

Spitalul Judeţean vrea bloc pentru medici

Managerul celui mai mare spital din judeţ i-a făcut o propunere de afaceri proprietarul terenului din parcul unităţii sanitare. Conducerea Spitalului Judeţean a venit cu iniţiativa ca pe suprafaţa de 1.500 de metri pătraţi achiziţionată de proprietarul unei importante firme de construcţii din judeţ să se ridice un imobil de locuinţe pentru cadrele medicale.

„Actualul proprietar ştiu că vrea să facă o faptă bună, vrea să construiască în spaţiul din parcul spitalului un bloc de locuinţe. Noi avem deja 56 de solicitări din cadrul personalului care lucrează în spital. Un bloc cu 56 de apartamente ar fi benefic pentru angajaţi şi ar fi o afacere foarte bună pentru dezvoltator", a precizat Cornel Enache, managerul Spitalului Judeţean „Mavromati".

Citiţi mai multe în Monitorul de Botoşani


Accident pe trecerea de pietoni din fata Liceului de arta: Un copil lovit de un Ford

Un copil de sapte ani a fost lovit, simbata dupa amiaza, pe trecerea de pietoni din fata Liceului de arta "Stefan Luchian". Baietelul a trecut pe trecerea de pietoni in alergarea, fara a putea fi evitat de soferul unui Ford Mondeo care trecea prin zona. Accidentul s-a produs sub ochii mamei copilului. Baiatul a fost dus la spital cu leziuni usoare la cap, iar soferul, Stefan Boicu, nu era sub influenta alcoolului. botosaninews.ro


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: