Revista presei locale:

Revista presei locale:

Ziarele locale

Cele mai importante titluri: «Platim ca prostii cu 20% mai mult la gaz» Senatorul botosanean Gheorghe Marcu atrage atentia ca factura la gaze vine incarcata cu peste 20%, din cauza formulelor de calcul prost stabilite pe plan national.

Acesta a facut o interpelare in Senat prin care sesiza aceste nereguli, insa nici pana acum nu a primit vreun raspuns oficial.

Mai multe citiţi în Evenimentul de Botoşani

Primăria plăteşte dispariţia banilor pentru Bulevard

Municipalitatea botoşăneană nu a înaintat prea mult în clarificarea situaţiei privind dispariţia garanţiei de 500.000 de lei pentru lucrările de reabilitare a Bulevardului „Mihai Eminescu".

Amănunte în Monitorul de Botoşani.

Primaria mai scoate bani pentru sport

Municipalitatea va fi nevoita sa aloce mai multi bani din bugetul local pentru a sustine financiar echipa locala de fotbal si cea de volei. Consiliul Judetean a refuzat sa finanteze in acest an cele doua echipe sportive reprezentative la nivelul judetului, FC Botosani si Pro Volei, si asta va pune Consiliul Local in situatia de a suplimenta fondurile pentru sustinerea echipelor respective.

Detalii în Evenimentul de Botoşani


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: