Revista presei locale

Revista presei locale

Ziare

Cele mai importante titluri ale zilei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ucisi din pantece, de alcool si tutun 


Numarul bebelusilor morti inainte de a se naste atinge cote alarmante la nivelul judetului Botosani. Medicii spun ca decesul fatului, in multe cazuri, ar putea fi evitat daca sarcina ar fi monitorizata de cadre medicale.

Citiţi articolul complet în Evenimentul de Botoşani


Cascadorie cu BMW-ul sub pod 


Un tanar din Botosani de 19 ani a fost, in noaptea de sambata spre duminica, protagonistul unei intamplari nu prea placute pentru el. Acesta a plonjat cu masina sub podul de la intrarea in localitatea Hudum.

Titrează Evenimentul de Botoşani


Două Cupe ale Romaniei castigate de luptatorii botosaneni


Alin Alexuc (120 kg) de la CS Botoşani şi Alexandru Anton (55 kg) au reuşit să cucerească trofeul la categoriile la care au participat. De asemenea, Vladimir Curpăn (85 kg) de la LPS a obţinut locul doi iar Mihai Mazarache (66 kg) de la CS s-a clasat pe locul trei.

Mai multe detalii pe www.botosaninews.ro


Demnitari ocoliţi de criză

Este criză, dar nu pentru toată lumea. În timp ce 28.600 de bugetari, atît cît numără judeţul Botoşani, au trebuit pe parcursul anului să renunţe la diverse sporuri sau prime, pentru demnitari nu s-a schimbat mai nimic. Ei au beneficiat de  aceleaşi salarii grase pe tot parcursul anului. Asta într-o perioadă în care printr-o mulţime de acte normative oamenilor pe care le au în subordine le-au tăiat serios din venituri.

Citiţi articolul complet pe www.martorincomod.ro


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: