Revista presei locale:

Revista presei locale:

Ziarele locale

Cele mai importante titluri: Psihiatria sufocată de alcoolici şi depresivi Criza afectează tot mai mulţi botoşăneni. De acest lucru s-au convins şi medicii specialişti psihiatri, care, în ultimul an, au semnalat o creştere alarmantă a numărului de internări în spitalul de specialitate.

Ştiri pe aceeaşi temă

În primele luni ale lui 2010 numărul internărilor a depăşit orice prognoză, pe unele secţii fiind înregistraţi şi câte doi bolnavi într-un pat, în condiţiile în care spaţiul privat este ceva vital la această categorie de pacienţi.

Detalii în Monitorul de Botoşani

«Prima Casa» se darama la Botosani

500 de euro trebuie sa aiba venit minim o familie care doreste sa achizitioneze o locuinta prin programul „Prima Casa". in afara de asta, mai sunt si alte criterii care ingreuneaza accesul la credit.

Mai  multe citiţi în Evenimentul de Botoşani

Mafie in sistemul de acordare a certificatelor de persoane cu handicap

Fură de la stat fără limită. Zeci sau chiar sute de persoane din Botosani apar în documente ca având gradul I de handicap şi primesc indemnizaţie pentru nevăzători, cu toate că nu au nicio problemă.

Amănunte pe Botosaninews.ro


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: