Revista presei locale:

Revista presei locale:

Revista presei locale

Cele mai importante titluri: Cutremur portocaliu

Ştiri pe aceeaşi temă

S-a declansat jihadul in PD-L dupa infrangerea usturatoare suferita duminica la Botosani, in primul tur al alegerilor prezidentiale. Scorul neasteptat de slab obtinut de Traian Basescu in Botosani a determinat organizatia judeteana a PD-L sa ia o serie de masuri drastice.

Citiţi mai multe în Evenimentul de Botoşani


Municipalitatea imparte ultimele felii din buget

Municipalitatea va directiona noi sume importante de bani la o parte din serviciile subordonate, pentru ca acestea sa poata supravietui pana la sfarsitul anului.

Amănunte citiţi în Evenimentul de Botoşani


31 de centrale pentru botoşănenii lăsaţi fără căldură

Primăria Botoşani va oferi 31 de centrale termice pe gaz în baza unui contract de comodat la toţi atâţia botoşăneni care au rămas fără căldură. Aceştia locuiesc în afara zonei unitare de căldură, adică în blocuri în care debranşarea de la Termica depăşea 80% din proprietari.

Detalii găsiţi pe Banulbotosanean.ro


Ateneul Tătăraşi Iaşi pe scena Teatrului "Mihai Eminescu" Botosani

Ateneul Tătăraşi din Iaşi prezintă, vineri, 27 noiembrie 2009, ora 18.00, pe scena Teatrului "Mihai Eminescu", spectacolul cu piesa de teatru "In container", de Constantin Cheianu, in regia lui Radu Ghilaş.

Mai multe citiţi pe Botosaninews.ro


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: