Revista presei locale:

Revista presei locale:

Revista presei

Cele mai importante titluri: Mobilizare generala pentru un sofer ucigas Accidentul mortal cu fuga de la locul accidentului, inregistrat la George Enescu, are, se pare, doi martori, care risca sa fie acuzati infractiunea de tainuire.

Lovitura de teatru in cazul accidentului mortal cu fuga de la locul accidentului, petrecut in ultima seara a anului trecut, cand un barbat de 41 de ani a fost ucis si abandonat pe marginea drumului.

Detalii găsiţi în Evenimentul de Botoşani.


Pensionari de zeci de milioane

Pensii de 5.000 lei si pensii de 680 de lei sunt in plata la Casa Judeteana de Pensii (CJP). Primele sunt pentru pensionarii „speciali", celelalte pentru varstnicii de rand.

Citiţi mai multe în Evenimentul de Botoşani.


O gravida cu gripa noua a fost trimisa in stare critica la Iasi

O gravida diagnosticata cu gripa noua isi va pierde cel mai probabil copilul, dupa ce starea acesteia s-a agravat si a fost dusa in stare grava la Iasi. Femeia are 24 de ani si ca sa fie salvata, medicii vor trebui sa ii faca avort. Ea este insarcinata in luna a sasea.

Amănunte pe Botosaninews.ro


Amânarea certificatelor energetice pentru clădirile vechi, privită cu ochi buni pe piaţa imobiliară

Guvernul a făcut un cadou pieţei imobiliare hotărând amânarea obligativităţii certificatelor energetice pentru vânzările sau închirierile de locuinţe. Reprezentanţii agenţiilor imobiliare susţin că amânarea nu ajută în nici un fel piaţa imobiliară ci pur şi simplu nu se pune o piedică.

Mai multe găsiţi pe Banulbotosanean.roDacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: