Reacţie violentă a unui bărbat care nu crede în COVID-19. A provocat pagube în magazin

Reacţie violentă a unui bărbat care nu crede în COVID-19. A provocat pagube în magazin

Bărbatul a folosit un cărucior metalic pentru a distruge instalaţia pentru triaj epidemiologic FOTO realitatea.net

Un bărbat din Botoşani a distrus sectorul pentru dezinfectare şi termoscanare a unui supermarket supărat că este supus la triajul epidemiologic. Bărbatul a declarat că nu crede în existenţa virusului SARS-COV 2.

Ştiri pe aceeaşi temă

Luni, un bărbat de 45 de ani din municipiul Botoşani a distrus echipamentele pentru dezinfectare şi termoscanare de la intrarea unui supermarket, precizează stiri.botosani.ro. Mai precis, aşa cum arată publicaţia botoşăneană, bărbatul a luat un cărucior metalic şi l-a izbit de zona cu dezinfectanţi şi alte instalaţii pentru triajul epidemiologic. Acesta a spart, cu această ocazie şi un perete de sticlă. A fost oprit imediat de agenţii de securitate care au chemat şi Poliţia. 

Bărbatul s-a declarat revoltat de faptul că trebuie să fie termoscanat şi dezinfectat pentru a intrat în magazin. Botoşăneanul a precizat şi în faţa poliţiştilor că el nu crede în existenţa virusului SARS-COV 2 şi că toate măsurile luate sunt o prostie. ”Nu cred în acest virus şi îmi asum asta. Este doar un mod al sistemului de a lupta împotriva noastră”, precizează stiri.botosani.ro că ar fi spus bărbatul în faţa poliţiştilor. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările