PSD-işti botoşăneni au plecat la Bucureşti coordonaţi de parlamentari şi primari. Au plecat inclusiv cu autocarele unei familii de liberali

PSD-işti botoşăneni au plecat la Bucureşti coordonaţi de parlamentari şi primari. Au plecat inclusiv cu autocarele unei familii de liberali

Coloana de autocare a PSD Botoşani în drum către Bucureşti FOTO Facebook/ Doina Federovici

Peste 1.100 de botoşăneni au plecat în această dimineaţă la Bucureşti pentru a participa la mitingul convocat de Liviu Dragnea. În frunte cu parlamentari, primari şi directori de instituţii participanţii au plecat cu o coloană de autocare închiriate în capitală. Nu au lipsit pancartele şi tricourile albe conform instrucţionilor trimise de şeful de partid.

Ştiri pe aceeaşi temă

În această dimineaţă În jur de 1100 de susţinători şi membrii PSD au plecat la mitingul organizat de Liviu Dragnea la Bucureşti împotriva ”abuzurilor din justiţie” şi a ”statului paralel”. Fiind în celălalt capăt al ţării, botoşănenii au plecat la ora 8.00 dimineaţa cu o coloană de autobuze, închiriate de la diferite firme de transport persoane din judeţul Botoşani. Şefii filialei de partid spun că nu au fost disponibile mijloace de transport pentru toţi cei 2000 de oameni care şi-ar fi dorit să ajungă la miting-ul PSD-ului din această seară. 

 
Mobilizare la ordinele şefului de partid
 
PSD-işti botoşăneni au respectat întocmai ordinele şefului de partid, de la Bucureşti şi s-au mobilizat cu pancarte pentru miting. Mesajele scrise pe acestea se leagă de temele majore ale PSD privind justiţia şi existenţa unui ”stat paralel”. ”Lege şi dreptate, nu procese aranjate”, „Vrem justiţie, nu poliţie politică”, „Jos statul paralel, stop abuzurilor în justiţie”, sunt doar câteva dintre mesajele imprimante pe pancartele bine depozitate în cala autobuzurilor. 
PSD-iştii botoşăneni în frunte cu deputatul Marius Budăi FOTO Facebook/ Doina Federovici 
 
Pe lângă bax-uri întregi de apă au fost puse bine şi provizii cu mâncare. Simpatizanţii PSD-ului sunt în mare parte trecuţi de vârsta a doua. O parte a simpatizanţilor PSD sunt îmbrăcaţi în costume naţionale şi poartă steaguri tricolore de mari dimensiuni. O parte a social-democraţilor au plecat cu autorcare închiriate inclusiv de la firma RVG asociată cu numele unui membru cu vechime din PNL, Viorel Grigoraş.
 
Coloanele coordonate de parlamentari şi primari
 
Întregul cortegiu de autocare şi manifestanţii pro PSD au fost dirijaţi în permanenţă de parlamentarii şi primarii PSD. Printre aceştia se află şi Doina Federovici şefa filialei PSD  Botoşani dar şi senatorul în Parlamentul României dar şi deputaţii Costel Lupaşcu şi Marius Budăi pe post de ajutoare. Mai mult decât atât, aşa cum arată botosaneanul.ro, deputatul Marius Budăi, la ieşirea din oraş, în zona Lebăda era ocupat cu dirijarea autocarelor. Totodată printre cei care merg la miting se numără şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Dorin Birta dar şi o parte a directorilor de instituţii membrii ai Partidului Social Democrat. Pe drum oamenii cu funcţii din PSD au dat tonul la cântece patriotice pe autobuz. ”Un miting era necesar pentru a arata României că PSD este un partid unit. De aceea, ne vom întâlni acolo cu toţi românii care vor să trăiască într-o ţară liberă, cu toţi cei care cred că trebuie să punem punct abuzurilor din România, cu cei care vor ca democraţia şi statul de drept să nu mai fie puse sub semnul întrebării!”, scria de pe drum senatorul Doina Federovici, pe reţelele sociale. 

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:
   
 
 
 
 
 
citeste totul despre: