Pregătiri de 1 Decembrie la Botoşani: fasole cu cârnaţi, vin fiert, paradă militară şi oficialităţi la depus coroane

Pregătiri de 1 Decembrie la Botoşani: fasole cu cârnaţi, vin fiert, paradă militară şi oficialităţi la depus coroane

Şi în alţi ani la Botoşani s-a oferit fasole cu cârnaţi celor adunaţi la manifestări FOTO botosaneanul.ro

De 1 decembrie vor avea loc la Botoşani manifestări dedicate Marii Uniri. În principal evenimentele vor avea loc în Centrul Istoric al oraşului. Pe lângă depunerile de coroane la monumentul eroilor şi mult aşteptata defilare militară, oamenii prezenţi la eveniment vor fi omeniţi cu porţii de fasole cu cârnaţi şi vin fiert.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mâine la Botoşani, de 1 decembrie, va fi sărbătorită Ziua Naţională a României. Evenimentul a fost deja planificat şi va fi în mare parte organizat în Centrul Istoric al oraşului. Propriu-zis manifestările vor începe mâine de la ora 9.30 în Centrul Istoric, acolo unde în cadrul ceremoniei militare se va constitui detaşamentul de onoare. 

La ora 10.00 în Piaţa 1 Decembrie la monumentul eroilor din Primul Război Mondial se vor aduna oficialităţile. După intonarea imnului vor fi depuse coroane la monumentul eroilor şi va fi oficiată slujba religioasă. La ora 11.00 va avea loc defilarea detaşamentului de onoare iar la 12.00 în faţa Prefecturii va avea loc un recital susţinut de orchestra ”Rapsozii Botoşanilor”. 

Bineînţeles după parada militară din Centrul Istoric cei prezenţi vor fi omeniţi cu porţii de fasole cu cârnaţi. În total 1000 de porţii vor fi pregătite cu bani din sponsorizări la cantina de ajutor social şi aduse la manifestaţie. Pe lângă fasole cu cârnaţi vor fi oferite şi pahare cu vin fiert.

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:

 

 

citeste totul despre: