Poliţistă revoltată de criticile aduse colegilor: „În curând veţi fi tâlhăriţi şi jefuiţi de toţi aceia pe care COVID-ul i-a alungat de prin alte ţări“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Andra Lichiardopol FOTO Facebook
Andra Lichiardopol FOTO Facebook

O poliţistă din Botoşani a luat apărarea colegului din Bucureşti filmat lovind un cetăţean pe stradă. Tânăra poliţistă se plânge că legile româneşti favorizează infractorii şi a lansat un atac dur la adresa celor veniţi recent din străinătate.

Andra Lichiardopol, o tânără poliţistă din Botoşani, a luat apărare poliţistului filmat maltratând un cetăţean pe o stradă din Bucureşti în cursul serii de miercuri, 8 aprilie. Mai mult decât atât, poliţista s-a arătat indignată de atitudinea cetăţenilor care i-au criticat colegul.

”Şi pentru că m-a scos din sărite şi m-a uluit, în acelaşi timp, comentariul unei aşa zise doamne profesor care spunea «o să ieşim peste voi în stradă!»... Păi, măi doamna profesor de muzică, şi toţi ceilalţi cetăţeni indignaţi, cetăţeni de bine, nu bombardieri şi copilaşi care abia şi-au şters mucii de la năsuc şi pentru că au internet îşi permit să înjure Poliţia ca la uşa cortului... Nu uita, dragă doamnă, că poliţistul este ZID între dumneata şi infractorii de cea mai joasă speţă!!! Atacul asupra unui poliţist fie el şi verbal, este atac asupra statului, implicit asupra cetăţeanului onest!”, a scris poliţista pe contul personal de Facebook. 

Botoşăneanca a mai scris că în 13 ani de carieră nu a văzut un poliţist care să agreseze nejustificat o persoană. ”Din contră! Am văzut poliţişti şi jandarmi cu multă răbdare... prea multă! Voi ăştia indignaţi meritaţi să trăiţi printre astfel de specimene toată viaţa voastră! Fără Poliţie!”, a continuat poliţista. 

”În curând veţi fi tâlhăriţi şi jefuiţi”

Andra Lichiardopol mai afirmă că, în următoarea perioadă, va urma un şir de jafuri şi tâlhării din partea celor întorşi în ţară din cauza pandemiei de COVID-19 şi se arată îngrijorată că legea favorizează infractorul. ”Legile nu mai ajută poliţistul demult! Toate legile sunt favorabile infractorului! În curând veţi fi tâlhăriţi şi jefuiţi de toţi aceia pe care COVID-ul i-a alungat de prin ţările unde cerşeau sau cine ştie ce ”îndeletniciri” mai aveau, iar poliţistul este legat de mâini! Amenzile nu au efect asupra acestor specimene, cu dosarele penale sunt obişnuiţi iar puşcăria este pentru ei este hotel de lux cu păpică”.

Mesajul a fost redistribuit rapid şi a stârnit discuţii aprinse, motiv pentru care autoarea a decis să-l şteargă. Internauţii au continuat să comenteze la alte postări de pe profilul poliţistei. ”Daca tu iei apărarea unuia care se comportă ca un miliţian în nici un caz ca unul ce ar trebui să respecte legea şi să o aplice ne arată că MAI e plin de oameni pe care nu-i interesează respectarea legii şi apărarea cetăţeanului", este unul dintre mesaje.

Vă mai recomandăm:

VIDEO Scenă teribilă pe o stradă din Bucureşti: poliţist filmat în timp ce loveşte cu pumnii un tânăr

Bărbat cu 0,90 alcoolemie şi fără permis, prins la volan de poliţişti 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite