Poliţist târât cu portiera de un tânăr fără permis şi băut la volan. A fost prins după o urmărire ca-n filme

Poliţist târât cu portiera de un tânăr fără permis şi băut la volan. A fost prins după o urmărire ca-n filme

Tânărul a fost oprit de echipajele de Poliţie FOTO botosaneanul.ro

Scene desprinse din filmele de acţiune în judeţul Botoşani. Un tânăr de 20 de ani, băut la volan şi fără permis, l-a agăţat şi târât pe drum chiar pe omul legii care-l oprise la un control în trafic. A fost prins după ce s-a răsturnat cu maşina în şanţ.

Ştiri pe aceeaşi temă

Noaptea trecută un tânăr de 20 de ani din satul Gorbăneşti, judeţul Botoşani a fost protagonistul unor întâmplări desprinse parcă din filmele de acţiune. Deşi nu avea permis şi băuse deja câteva beri tânărul a plecat cu maşina prin comună. A dat însă nas în nas cu Poliţia Rutieră. Agenţii se aflau la investigarea unui accident minor, în urma căruia un şofer a lovit cu maşina un biciclist. Poliţiştii l-au oprit şi pe tânăr mai ales că circula cu viteză. În momentul în care unul dintre agenţii a ajuns la portieră şi i-a cerut actele, botoşăneanul de 20 de ani a demarat în trombă. 

L-a agăţat pe poliţist cu portiera şi l-a târât pe drum după el. Din fericire pentru agent, a reuşit să se desprindă repede şi nu a ajuns sub roţile maşinii. A început urmărirea iar după numai patru kilometri tânărul fugar s-a răsturnat cu maşina. Prins de poliţişti acesta a mărturisit că s-a speriat fiindcă nu avea permis şi a recunoscut că a băut trei beri. Mai mult decât atât întrebat de poliţist de ce a urcat la volan fără permis, botoşăneanul a răspus spăşit ”de prost”. În autoturism cu acesta se mai afla un tânăr, dar acesta din urmă a fugit peste câmp după ce maşina s-a răsturnat. Mai mult decât atât şoferul a jurat în faţa poliţiştilor că nu-l cunoaşte. 

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: