Poliţia anchetează moartea unui bebeluş. A fost născut de o tânără de 19 ani şi nici măcar nu avea certificat de naştere

Poliţia anchetează moartea unui bebeluş. A fost născut de o tânără de 19 ani şi nici măcar nu avea certificat de naştere

Copilul a fost adus cu ambulanţa la spital FOTO observator.tv

Poliţia a deschis o anchetă la Botoşani privind moartea unui bebeluş de o lună. Mama acestuia de 19 ani nu a fost capabilă să le ofere oamenilor legii, răspunsuri concludente privind modul în care a murit copilul şi mai ales dacă l-a îngrijit corespunzător.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marţi seara, un tânără de 19 ani din judeţul Botoşani a chemat ambulanţa. Copilul ei de numai 27 de săptămâni se simţea rău. Când au ajuns medicii, la faţa locului, copilul era deja în stop cardio-respirator iar la scurt timp a murit.

 La prima vedere, medicii de la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Pediatrie au constatat că micuţul a scăzut în greutate de la naştere şi până la momentul decesului. Mai precis, mama le-a spus medicilor că bebeluşul avea la naştere 3.3 kilograme, în timp ce la momentul decesului, copilul avea cu un kilogram mai puţin. 

Fără ca mama să poată să le explice, detaliat, medicilor cum a crescut copilul şi în ce condiţii, aceştia au chemat Poliţia şi Protecţia Copilului. Publicaţia locală botosaneanul.ro spune că femeia locuia în gazdă împreună cu mama sa şi totodată micuţul decedat nu avea nici măcar certificat de naştere. Poliţia a deschis un dosar penal de ucidere din culpă.

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:
 

 

citeste totul despre: