Plonjon incredibil cu maşina la Botoşani. Un bărbat se zbate între viaţă şi moarte după ce a zburat cu autoturismul de pe un pod înalt de 12 metri

Plonjon incredibil cu maşina la Botoşani. Un bărbat se zbate între viaţă şi moarte după ce a zburat cu autoturismul de pe un pod înalt de 12 metri

Un şofer a plonjat cu maşina peste un pod FOTO botosaneanul.ro

Un botoşănean se zbate între viaţă şi moarte după ce a căzut cu maşina de pe un pod înalt de 12 metri. Şoferul a zburat pur şi simplu cu maşina zdrobindu-se de şinele de cale ferată.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un grav accident de circulaţie a avut loc astăzi în judeţul Botoşani. Mai precis la intrarea în oraşul Săveni o maşină a zburat pur şi simplu de pe un pod şi a aterizat pe şinele de cale ferată aflate sub acesta.

Plonjon fatal

La volanul maşinii se afla un bărbat de 54 de ani. Acesta venea dinspre Botoşani către Săveni. La intrarea în oraş pe un pod peste calea ferată a pierdut controlul volanului şi pur şi simplu a zburat de pe pod. 

Maşina s-a răsturnat în aer aterizând direct pe cupolă. Oamenii din zonă s-au dus să vadă ce s-a întâmplat. L-au găsit pe şofer prins între fiarele controrsionate. Un echipaj de  la descarcerare l-a scos din maşină. 

Bărbatul a fost dus de urgenţă la spital. Acesta se află în stare foarte gravă suferind numeroase traumatisme. Deocamdată poliţitştii investighează cazul,urmând să stabilească cu exactitate cum s-a petrecut accidentul.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările