Pieton spulberat de un şofer cu alcoolemie de 1.10 mg/l şi fără permis

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Poliţia a anchetat incidentul FOTO Arhiva Adevarul
Poliţia a anchetat incidentul FOTO Arhiva Adevarul

Un tânăr de 29 de ani, din Botoşani, a accidentat grav, cu maşina, un pieton care se deplasa pe marginea şoselei, Şoferul, care era sub influenţa alcoolului şi nu avea permis de conducere, a fugit de la locul faptei.

Luni, a avut loc un grav accident de circulaţie în oraşul Flămânzi, judeţul Botoşani. Un tânăr de 29 de ani a spulberat, cu maşina, un bărbat de 37 de ani, din judeţul Iaşi, precizează botosaneanul.ro. Pietonul circula pe marginea şoselei când a fost acroşat de autoturism. Mai mult decât atât, şoferul a fugit imediat de la locul accidentului. Martorii au sunat la 112 şi poliţiştii au plecat pe urmele făptaşului. La scurt timp, şoferul a fost depistat. 

În urma cercetărilor, arată aceeaşi publicaţie, oamenii legii şi-au dat seama că şoferul se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o alcoolemie de 1.10 mg/l alcool pur în aerul expirat. Mai mult decât atât, bărbatul aflat la volan nici nu avea permis de conducere. Tânărul este cercetat pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, conducere fără permis, fugă de la locul accidentului şi vătămare corporală din culpă.

Pietonul accidentat a fost transportat de urgenţă la spital.

Vă recomandăm să mai citiţi:

Trafic blocat pe DN1, în Prahova, din cauza unui accident în care sunt implicate două camioane

Un şofer beat, fără permis, s-a răsturnat cu maşina pe câmp şi a fugit de la locul accidentului. O persoană a murit

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite