Peste 200 de botoşăneni au revenit din Italia. Doar 5 sunt în izolare iar 39 au ajuns în carantină direct din autocare

Peste 200 de botoşăneni au revenit din Italia. Doar 5 sunt în izolare iar 39 au ajuns în carantină direct din autocare

Centrul de carantină de la Agafton FOTO botosaninews.ro

Peste două sute de botoşăneni s-au întors din Italia în această perioadă. Majoritatea sunt din  mediul rural. Dintre aceştia doar 5 au declarat că s-au întors din cu risc, fiind izolaţi la domiciliu. Totodată în centrele de carantină din judeţ se află 39 de persoane. Una dintre acestea a fost testată pozitiv la COVID-19.

Ştiri pe aceeaşi temă

În judeţul Botoşani au revenit din Itaia peste 226 de persoane. Acestea au ajuns la Botoşani de la începutul lunii martie. Dintre acestea doar 5 se află în izolare după ce au declarat pe propria răspundere că vin din zonele ”roşii”. Totodată în cele trei centre de carantină înfiinţate la nivelul judeţului au fost deja cazate 39 de persoane, toate venite din Italia, săptămâna trecută. 

Inclusiv un autocar a fost escortat de poliţişti şi dus direct în carantină, după ce a venit cu oameni din Italia. Un bărbat aflat în carantină a fost diagnosticat pozivitiv la testele COVID-19. Totodată o tânără de 23 de ani a fost amendată de poliţişti cu 20.000 de lei fiindcă a minţit autorităţile cu privire la locul de unde a venit în ţară.  Alte două persoane se află în spital.

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: