Performanţă istorică a luptătorilor de la Clubul Sportiv Botoşani. Aceştia au obţinut prima medalie din istoria clubului, la seniori

Performanţă istorică a luptătorilor de la Clubul Sportiv Botoşani. Aceştia au obţinut prima medalie din istoria clubului, la seniori

Echipa de lupte a Clubului Sportiv Botoşani FOTO btonline.ro

Luptătorii botoşăneni au reuşit o performanţă istorică la Campionatul Naţional de Lupte pentru Seniori. Clubul Sportiv Botoşani s-a clasat pe locul doi, cel mai bun rezultat din 1968 până în prezent.

Ştiri pe aceeaşi temă

Săptămâna trecută în municipiul Reşiţa a avut loc Campionatul Naţional de Lupte Greco-Romane pentru Seniori pe echipe dar şi individual. La această competiţie, Clubul Sportiv Botoşani a obţinut o performanţă istorică. Mai precis, prima medalie, la o competiţie de lupte greco-romane seniori, din istoria clubului. La individual, sportivii botoşăneni au obţinut patru medalii. Pentru a-şi completa lotul, Clubul Sportiv a transferat temporar câţiva sportivi, de origine botoşăneană de la Clubul Dinamo Bucureşti. 

”Este cea mai bună performanţă a clubului, la lupte greco-romane, din anul 1968, adică de la înfiinţare până în prezent.”, spune Andrei Amos, director adjunct al Clubului Sportiv. La individual s-au remarcat Florin Apostol,Manuel Stoica, Alexandru Zigman şi Codruţ Ştefanache. Primii doi ani au obţinut medalii de argint iar ultimii doi medalii de bronz. Totodată echipa botoşăneană a reuşit să obţină medalia de bronz. Lotul a fost pregătit de antrenorii Ioan Asaftei şi Marcel Grigore.

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările