Percheziţii în judeţul Botoşani, la persoane suspectate de furt şi infracţiuni cu violenţă

Percheziţii în judeţul Botoşani, la persoane suspectate de furt şi infracţiuni cu violenţă

Percheziţiile au loc în trei localităţi din judeţul Botoşani. FOTO: MEDIAFAX

Poliţiştii fac, miercuri, percheziţii în trei localităţi din judeţul Botoşani, la persoane suspectate de furt din societăţi comerciale, infracţiuni cu violenţă şi trafic cu ţigări de contrabandă. Percheziţiile au loc în două dosare, în care sunt vizate 12 persoane, potrivit Poliţiei Române.

Într-unul dintre dosare, poliţiştii de investigaţii criminale au făcut şapte percheziţii în localităţile Flămânzi şi Păltiniş, fiind vizate opt persoane care, în perioada martie - aprilie, ar fi furat mai multe bunuri din societăţi comerciale din judeţul Botoşani. De asemenea, aceştia sunt suspectaţi că, în aceeaşi perioadă, ar fi agresat mai multe persoane din localitatea Flămânzi.

Percheziţiile sunt făcute de poliţişti de la IPJ Botoşani şi de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale, împreună cu jandarmi, cu suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.

În cel de-al doilea dosar, poliţiştii au făcut 12 percheziţii la imobile din localităţile Flămânzi şi Prăjeni, care vizează patru persoane suspectate că, în perioada ianuarie - aprilie, au procurat, deţinut, depozitat, transportat şi vândut ţigări de contrabandă.

Potrivit poliţiştilor, cercetările în această cauză vor fi fi extinse şi faţă de alte persoane. La percheziţii participă poliţişti de la IPJ Botoşani şi Poliţia oraşului Flămânzi, precum şi luptători ai Serviciului Acţiuni Speciale. "Poliţiştii urmăresc identificarea şi ridicarea oricăror mijloace utile în probarea activităţii infracţionale a persoanelor în cauză", a precizat Poliţia Română, într-un comunicat de presă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: