OZN-ul din nordul României: o lumină bizară apărută pe cer a băgat în sperieţi un sat întreg. „A fost înfiorător“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un primar dintr-o comună botoşăneană spune că deţine imagini cu un obiect zburător neidentificat care ar fi zburat peste satul Hlipiceni. Edilul precizează că experienţa a fost una înfiorătoare. Aceeaşi pată de lumină apărută brusc pe cer a fost văzută şi de alţi localnici.

Marţi, 26 decembrie, la primele ore ale dimineţii, în comuna botoşăneană Hlipiceni, situată la peste 45 de kilometri de municipiul Botoşani, a fost zărită o pată uriaşă de lumină pe cer. Imediat sătenii s-au gândit că au de-a face cu un OZN. Cele mai clare poze au fost făcute chiar de primarul comunei, Marian Luchian. 

Martori au fost însă şi zeci de săteni care au ieşit la treburi prin curte. OZN-ul de la Hlipiceni a băgat groaza în localnici, unii temându-se de o invazie extraterestră.

”A fost înfiorător”

În a doua zi de Crăciun, adică marţi, 26 decembrie, un incident mai puţin obişnuit s-a petrecut în comuna Hlipiceni. Primarul localităţii, Marian Luchian, spune că a văzut pe cer, în zorii zilei, în jurul orei 5.35 o lumină puternică, de formă aproape rotundă. Edilul a postat pozele şi declara pe reţelele sociale că a fost o experienţă înfiorătoare. De altfel soţia primarului s-a panicat şi a fugit în casă după ce a văzut lumina, care ar fi semănat izbitor cu un OZN. ”A fost înfiorător. Soţia a fugit imediat în casă. Am surprins totul de la început. Îmi pare rău că nu am făcut poze mai repede”, mărturisea edilul pe reţelele sociale.

ozn hlipiceni

Imaginea surprinsă pe cer la Hlipiceni FOTO Marian Luchian/Facebook
 

Şi alţi botoşăneni spun că au văzut OZN-ul de la Hlipiceni. De exemplu Mihai Munteanu a publicat şi el pe reţelele sociale alte două imagini cu aceeaşi pată de lumină, dar în timp ce se disipa. De altfel primarul explică exact ce a văzut pe cer în acea dimineaţă. ”Filmarea nu a fost făcută la începutul apariţiei ci mai târziu.Obiectul mărindu-se dădea impresia că se apropie puternic. Nu este ceva ce ai mai văzut vreodată pe cer. La început era ca o minge mare de foc”, spune Marian Luchian. 

Speriaţi de o invazie

”Faptul că ceea ce am văzut este confirmat de atâtea alte imagini postate înseamnă că nu am vazut stele verzi. Este ciudat că cei care ar trebui să explice fenomenul nu o fac”, adaugă primarul. O parte a localnicilor care au văzut lumina de pe cer sunt terifiaţi şi se gândesc la tot ce este mai rău. Unii la venirea Apocalipsei, alţii se gândesc la o invazie extraterestră.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:

VIDEO Lansarea ultimei rachete SpaceX: californienii au crezut că vin extratereştrii

Pentagonul a derulat un program secret pentru cercetarea OZN-urilor

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite