Ovi, descoperit şi promovat de Adevărul de Seară Botoşani!

Au trecut cu bine de semifinală şi acum vor fi susţinuţi cu galerie la terasa localului unde cei doi au încântat publicul botoşănean în urmă cu două luni. Nu doar cei doi reprezentanţi ai României la Eurovision sunt încercaţi de emoţii. Concetăţenii lui Ovi aşteaptă cu nerăbdare Finala Eurovision şi sunt convinşi că acesta va ieşi învingător împreună cu Paula Seling.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ovi Jacobsen, artistul care i-a cucerit pe străini

Până acum un an, Ovidiu Cernăţueanu era un nume necunoscut pe piaţa muzicală din România. Nici măcar în oraşul Botoşani,unde s-a născut şi a copilărit, nu se auzise de cel care reprezintă acum România la Eurovision.

Foto: Ovi şi Paul Onişa, singurul om de afaceri din Botoşani care l-a invitat să cânte la Botoşani înainte de a deveni cunoscut


Adevărul de Seară Botoşani l-a descoperit în primul său concert susţinut la Botoşani după ce a făcut furori în Norvegia. Redactorii au mizat pe talentul artistului şi l-au susţinut timp de un an.,, Mi s-a părut interesantă povestea lui. Mi-am dat seama că nu are parte de promovare pe măsura talentului său. Am văzut că se află în topurile norvegiene iar muzica sa este iubită de străini dar necunoscută la Botoşani. Aşa mi-a venit ideea de a prezenta povestea lui Ovidiu Cernăţuneau în Adevărul de Seară. E trist că avem astfel de valori dar nu sunt preţuite şi nici nu ştim să le folosim ca să promovăm imaginea României în străinătate" a declarat Carmen Stanciu, redactor Adevărul de Seară Botoşani.

PORTRET/Ovidiu Jacobsen - Artistul care i-a cucerit pe străini


Timp de un an, Adevărul de Seară a urmărit evoluţia lui Ovidiu pe scena muzicală din  Româniai şi  l-a sprijin în demersurile sale de a participa la Eurovision, pentru prima dată ca reprezentant al României. Adevărul de Seară a anunţat în exclusivitate că Ovi Jacobsen şi Paula Seling vor participa la preselecţia naţională cu o piesă compusă de tânărul botoşănean.

Provocarea ,,jocului cu focul" a fost lansată de Adevărul de Seară Botoşani

Iată cum a apărut ideea !

Botoşăneanul Ovi va cânta împreună cu Paula Seling în Marea BritanieUltimele pregătiri pentru susţinerea lui Ovi înainte de marea finală: Botoşănenii vor gusta pizza Eurovision!

EXCLUSIV: EurOVIsionul, în meniul botoşănenilor!

La Enjoy Pub se fac ultimele pregătiri pentru petrecerea de mâine seară, dată pentru susţinerea artiştilor români ce vor reprezenta România la Eurovision, sâmbătă, în Marea Finală.

Botoşănenii aşteaptă cu sufletul la gură prestaţia concetăţeanului lor în Finala Eurovision de la Oslo. Unii stau în faţa televizorului, alţii, însă, aleg să-şi susţină concetăţeanul ce reprezintă România în marea finala Eurovisionului, într-un spaţiu deschis, cu petrecere, băutură şi mâncare ce poartă însemnele Eurovision.

„L-am urmărit aseară, a fost senzaţional! Eram convins că o să treacă de semifinală. Îl vom susţine şi sâmbătă seară iar dacă putem face şi o petrecere din asta de ce să nu îl susţinem la localul care serveşte preparate realizate special pentru Eurovision", a spus Flori Melinte, un fan.


Sâmbătă seara, localul unde Ovidiu Cernăuţeanu a susţinut două concerte pentru publicul botoşănean, în ultimul an, respectiv Enjoy Pub, va găzdui o adevărată galerie de susţinere. Patronul localului a pus la dispoziţia clienţilor două plasme unde botoşănenii îi vor putea viziona pe cei doi artişti în finala de la Oslo. Una din plasme va fi amplasată afară iar alta în interior.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările