O femeie de 90 de ani a murit după ce s-a aruncat de la etajul trei al unui spital. Motivul sinuciderii rămâne un mister

O femeie de 90 de ani a murit după ce s-a aruncat de la etajul trei al unui spital. Motivul sinuciderii rămâne un mister

Femeia s-a aruncat de la etajul spitalului FOTO Adevarul

O bătrână de 89 de ani din Botoşani a murit după ce s-a aruncat de la etajul trei al Spitalului Judeţean ”Mavromati”.  Femeia mai era internată, în acelaşi salon cu patru femei în vârstă.

Ştiri pe aceeaşi temă

O femeie de aproape 90 de ani, din Botoşani s-a aruncat de la etajul trei al Spitalului Judeţean ”Mavromati”. Femeia a murit pe loc. Momentan nu se ştiu motivele care au dus la suicid. Incidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică.

 Femeia a fost internată în cursul aceleaşi zile, cu febră şi o stare generală de rău. Pe parcursul zilei de sâmbătă, starea femeii s-a ameliorat dar a rămas internată. Bătrână de 89 de ani se afla în salon alături de alte paciente în vârstă. Se presupune că a deschis geamul şi a plonjat în gol.

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: