O femeie de 60 de ani a fost luată de viitură în Botoşani, în timp ce-şi strângea vitele surprinse de furtună. Trupul ei nu a fost încă găsit

O femeie de 60 de ani a fost luată de viitură în Botoşani, în timp ce-şi strângea vitele surprinse de furtună. Trupul ei nu a fost încă găsit

Pompierii sondează după trupul femeii FOTO botosaninews.ro

O femeie din judeţul Botoşani a fost luată de viitură şi încă nu a fost găsită. Botoşăneanca se afla într-o zonă puternic inundată după ploile de sâmbătă şi încerca să adune vitele rămase la păşune. Este dispărută de două zile, iar pompierii continuă căutările.

Ştiri pe aceeaşi temă

O femeie de 60 de ani este prima victimă a inundaţiilor din acest an din judeţul Botoşani. Femeia a fost luată de viitură, sâmbătă, în timp ce încerca să aducă, pe o ploaie torenţială, vitele de la câmp. Rudele au căutat-o în zadar, după oprirea ploii. Totul a început sâmbătă la amiază, în satul Bâznoasa, comuna Lunca.

Ploua torenţial, în momentul în care o localnică s-a dus repede să-şi aducă vitele de la păşunat. Era ora 13.00 şi din acel moment a dispărut fără urmă. După oprirea ploii, rudele au căutat-o în zadar. Acestea spun că femeia a fost luată de apele pârâului care curge pe lângă păşune. Din cauza ploii torenţiale, acesta a ieşit repede din matcă şi ar fi suprins-o pe săteancă.

Rudele au sunat la 112. De două zile pompierii sondează pârâul şi încearcă să găsească măcar trupul femeii. Până în prezent, femeia nu a fost găsită. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: