O copilă de 13 ani a rămas gravidă cu un bărbat de 27 de ani. Tânărul are patru clase şi a promis că o va lua de nevastă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Copila a rămas gravidă cu tânărul de 27 de ani FOTO botosaneanul.ro
Copila a rămas gravidă cu tânărul de 27 de ani FOTO botosaneanul.ro

Un tânăr de 27 de ani din judeţul Botoşani a fost trimis în judecată după ce a lăsat gravidă o copilă de 13 ani. Bărbatul are patru clase şi a promis în faţa instanţei că o va lua de nevastă ”după ce mai creşte”.

Tânărul de 27 de ani locuieşte într-un sat pauper din judeţul Botoşani şi nu a mai fost condamnat niciodată. Are numai patru clase şi lucrează cu ziua în agricultură. A început o relaţie în secret, acum doi ani, cu o fetiţă de 13 ani din sat. Au avut raporturi sexuale repetate şi copila, care nu avea nici măcar buletin, a rămas gravidă. După ce a născut a intrat în atenţia Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului. 

A fost anunţată Poliţia iar tânărul a fost reţinut. Bărbatul a fost trimis în judecată pentru act sexual cu un minor în formă continuată. Procesul se află pe rol iar tânărul a fost de acord deja să presteze ore de muncă în folosul comunităţii. Mai mult decât atât le-a promis judecătorilor că o va lua, pe copilă, de nevastă ”după ce creşte mai mare”. Procurorii au solicitat daune de 5000 de lei. Părinţii fetei nu au avut niciun fel de pretenţii. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Un bărbat din Braşov şi-a violat fiica de 12 ani şi apoi a traficat-o sexual. Copila şi o prietenă a ei au fost forţate să-i facă poftele unui cetăţean italian

Primarul care a făcut sex cu minore, imposibil de demis. Reacţia prim-ministrului şi a prefectului de Iaşi

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite