O bătrână de 86 de ani din Botoşani a fost violată toată noaptea de un grup de tineri. Femeia a rămas şi fără ultimii bani din buzunar

O bătrână de 86 de ani din Botoşani a fost violată toată noaptea de un grup de tineri. Femeia a rămas şi fără ultimii bani din buzunar

Bătrâna a fost violată toată noapte FOTO Adevărul

Cei trei tineri locuiesc în satul Boşcoteni, judeţul Botoşani şi s-au îmbătat la o bar din sat.  Au tăbărât peste bătrână la miezul nopţii. După ce au violat-o pe rând, la plecare i-au luat şi ultimii bani din casă. Au fost arestaţi, urmând să fie cercetaţi pentru viol şi tâlhărie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Luni, trei tineri din localitatea botoşăneană Boşcoteni, printre care şi un puşti de 16 ani s-au întâlnit la un bar din centrul satului. 

Au băut aproape toată ziua. Au rămas fără bani şi  au plecat să mai facă rost . Pe uliţele satului s-au răzgândit. Toţi trei s-au dus la o bătrână de 86 de ani care locuieşte la marginea Boşcoteniului. Era miezul nopţii, iar femeia nu avea casa racordată la energie electrică. 

Au bătut la uşă şi culmea la 12 noaptea încercau să o ademnească pe bătrânică spunându-i că vor să cumpere borş. Bineînţeles femeia a refuzat să deschidă uşa. În cele din urmă tinerii au intrat cu forţa. 

Au violat bătrâna de 86 de ani aproape toată noaptea. La orgie a participat şi adolescentul de 16 ani. După ce şi-au potolit ”poftele”, cei trei au scotocit prin casă, au găsit ultimii bani ai femeii, 40 de lei şi au plecat să se cinstească în zorii zilei. Bătrâna a fost găsită de nişte rude a doua zi. A fost transportată la spital. 

Poliţiştii i-au ridicat pe violatori chiar din aşternuturi marţi la prânz.  ”Poliştii efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol şi tâlhărie. Minorul de 16 ani va fi suspus unei expertize neuropsihice, pentru a se stabili dacă a avut discernământ în momentul comiterii faptelor reclamate”, declară Daniela Gheorghiescu, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani.
 
citiţi şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările