O asistentă medicală din Botoşani este cercetată disciplinar, după ce rudele pacienţilor şi colegii de serviciu s-au plâns că femeia are probleme cu alcoolul

O asistentă medicală din Botoşani este cercetată disciplinar, după ce rudele pacienţilor şi colegii de serviciu s-au plâns că femeia are probleme cu alcoolul

Asistenta bahică lucrează la Sanatoriul de Neropsihiatrie Podriga din judeţul Botoşani FOTO botosaneanul.ro

O asistentă medicală din Botoşani a fost reclamată de rudele pacienţilor, dar şi de colegii de serviciu, că vine beată la muncă. În momentul de faţă asistenta, care lucrează la un sanatoriu de neuropsihiatrie, a fost trimisă în faţa unei comisii de disciplină.

Ştiri pe aceeaşi temă

O asistentă medicală de la Sanatoriul neuro-psihiatric de la Podriga din judeţul Botoşani, a fost reclamată de colegi dar şi de rudele pacienţilor că se îmbată în timpul programului. 

Problema semnalată  Consiliului Judeţean, de care aparţiune unitatea medicală, este cu atât mai gravă cu cât femeia căzută în patima beţiei, are grijă de persoane cu boli neuro-psihice foarte grave, iar episoadele bahice ale anagajatei pot duce la adevărate tragedii. 

Mai mult decât atât colegii, asistentei spune că atunci când pune gura pe băutură, devine agresivă şi face scandal atât cu personalul sanatoriului dar şi cu pacienţii, care în mod normal ar trebui să se bucure de linişte şi tratament. 

Culmea, femeia nu se află la prima abatere, fiind se pare o clientă fidelă a comisiilor de disciplină. Cu toate acestea până în prezent nu s-au luat măsuri concrete. ”Am fost anunţaţi că bea la serviciu şi face scandal. Am înţeles că a mai fost prin comisie şi că au fost luate măsură. S-ar fi lăsat o vreme de băut dar s-a apucat din nou. Voi discuta să fie luate măsuri concrete în acest caz”, a precizat şi preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu. 

Cazuri de angajaţi căzuţi în patima beţiei, au mai fost semnalate anul trecut şi la Spitalul Judeţean ”Mavromati”. Aceştia făceau însă parte din cadrul personalului auxiliar. Până acum niciun caz de asistent sau medic beţi la serviciu nu au mai fost semnalate la Botoşani.
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările