Moldovean lăsat de vameşi fără permis de trecere, ţigări şi maşină

Moldovean lăsat de vameşi  fără permis de trecere, ţigări şi maşină

Ţigările erau ascunse sub schimbătorul de viteze

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din Punctul de Trecere a Frontierei Stânca au descoperit  ascunse într-o maşină, în masca schimbătorului de viteze, mai multe pachete de ţigări, care urmau a fi introduse în ţară prin sustragerea de la controlul vamal.

Ştiri pe aceeaşi temă

Inspectorii vamali au luat măsura ridicării în vederea confiscării a întregii cantităţi de ţigări, sancţionarea contravenţională a conducătorului auto cu amendă în valoare de 5.000 lei, iar autoturismul a fost indisponibilizat până la plata amenzii.

Ţigările au fost găsite ascunse în maşina condusă de cetăţeanul moldovean Ruslan S., , în vârstă de 34 ani. La controlul de frontier poliţiştii au descoperit 400 de pachete de Plugaru.Autoturismul marca VW a fost indisponibilizat, iar poliţiştii de frontieră au anulat permisul de mic trafic al cetăţeanului moldovean pentru încălcarea prevederilor legale.

Ieri, un alt  un echipaj format din poliţişti de frontieră de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Româneşti a oprit pentru control, în localitatea Ştefăneşti, un autoturism condus de cetăţeanul român Gheorghe B., în vârstă de 64 de ani. În bagajele bărbatului se aflau 226de pachete de ţigări Plugaru, în valoare de 475 lei. Acesta a declarat că a achiziţionat ţigările din localitatea Ştefăneşti, de la diverşi cetăţeni, şi intenţiona să le comercializeze. Poliţiştii de frontieră au ridicat în vederea confiscării întreaga cantitate de ţigări, iar Gheorghe B. a fost amendat cu 1500 lei.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările