Moldovean băgat în spital de un stog de fân. Întâmplarea tragicomică care i-a uimit pe medici

Moldovean băgat în spital de un stog de fân. Întâmplarea tragicomică care i-a uimit pe medici

Bărbatul a fost adus de urgenţă la Uniteatea de Primire a Urgenţelor FOTO monitorulbt.ro

Un botoşănean a avut parte de o aventură tragicomică în ultimele trei zile. Bărbatul a reuşit să cadă de trei ori de la înălţime, din exact acelaşi loc. De două ori a chemat ambulanţa, iar a treia căzătură i-a fost aproape fatală.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ghinion teribil pentru un botoşănean de 40 de ani. Acesta a reuşit să cadă de trei ori în tot atâtea zile din acelaşi loc. Mai precis o căpiţă de fân pe care se urca pentru a încerca să o îndrepte. 

De două ori, lupta cu stogul, s-a lăsat cu traumatisme grave, fiind nevoie de o ambulanţă pentru a-l transporta la spital. Ultima aventură pe vârful căpiţei aproape i-a fost fatală bărbatului. Aproape şi-a pierdut cunoştinţa şi a ajuns direct la Unitatea de Primire  a Urgenţelor. 

Aici le-a povestit medicilor întreaga păţanie cu stogul de fân. Prima dată a căzut şi a reuşit să-şi rupă nasul. Nu a chemat ambulanţa. A doua oară însă a ajuns la spital, cu răni care nu i-au pus în pericol viaţa. Botoşăneanul nu s-a lăsat şi a urcat astăzi şi a treia oară pe stog. Bineînţeles a căzut din nou. De această dată era să-şi piardă viaţa. A fost dus de urgenţă la Unitatea de Primire a Urgenţelor cu numeroase traumatisme. I-a fost acordat primul-ajutor şi apoi internat în spital.

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările