Moartea cumplită a unui tânăr de 20 de ani după un accident rutier grav. Venea de la un grătar cu prietenii

Moartea cumplită a unui tânăr de 20 de ani după un accident rutier grav. Venea de la un grătar cu prietenii

Tânărul a murit după accident FOTO botosaneanul.ro

Un tânăr de 20 ani a murit după ce a intrat cu maşina pe contrasens şi s-a izbit frontal de un alt autoturism. Tânărul venea de la un grătar cu prietenii organizat în afara municipiului Botoşani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un botoşănean de 20 de ani a murit, în acest weekend, în urma unui accident rutier deosebit de grav. Acesta s-a izbit cu maşina, frontal, de un autoturism care circula din sens opus. În urma impactului tânărul, aflat la volan, a murit aproape pe loc.

Accident după un grătar cu prietenii

După informaţiile iniţiale tânărul s-ar fi aflat la un grătar cu prietenii, lângă o pădurice de la marginea municipiului Botoşani, pe drumul ce leagă oraşul de Suceava. La un moment dat botoşăneanul de 20 de ani a vrut să plece în oraş. A luat maşina şi a urcat dealul către giratoriul de la intrarea în oraş.

 În apropierea giratoriului a pierdut controlul asupra volanului, a intrat pe contrasens şi s-a izbit frontal de o autoutilitară. În urma impactului tânărul de 20 de ani a fost prins între fiarele contorsionate. A fost scos fără semne vitale de echipajul unei ambulanţe sosite la faţa locului.  Medicii au încercat în zadar să-l resusciteze, băiatul murind lângă maşina distrusă. Sunt continuate cercetările pentru a se vedea cu exactitate cum s-a produs accidentul. Tânărul mort era angajat al unui service auto din Botoşani.

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: