Moarte suspectă. Un tânăr botoşănean a fost găsit decedat într-o pădure din Marea Britanie. Acesta dispăruse de aproape o lună

Moarte suspectă. Un tânăr botoşănean a fost găsit decedat într-o pădure din Marea Britanie. Acesta dispăruse de aproape o lună

Constantin Macsim, un tânăr din Botoşani a fost găsit într-o pădure din Anglia FOTO facebook, Constantin Macsim

Un tânăr din Botoşani a fost găsit mort într-o pădure din Marea Britanie. Acesta dispăruse de pe 8 martie şi a fost căutat cu disperare de întreaga familie, după ce a încetat să mai răspundă la telefon.

Ştiri pe aceeaşi temă

Constantin Macsim, un tânăr de 26 de ani din municipiul Botoşani, a fost găsit, miercuri, mort într-o pădure din Anglia. Trupul neînsufleţit al bărbatului a fost identificat de poliţiştii britanici, iar familia acestuia din România a fost anunţată.

Trei săptămâni de căutări

Constantin Macsmin locuia în Anglia şi a fost dat dispărut de familie încă de pe 8 martie. Pur şi simplu s-a întors de la locul de muncă acasă. Locuia cu un prieten, un alt român. În aceea zi fatidică a plecat de acasă către o destinaţie necunoscută. 

Se pare că nici nu a dat vreo explicaţie. Din acel moment nu a mai putut fi contactat. Familia disperată l-a căutat în toate modurile posibile. A fost alertată inclusiv poliţia britanică. După trei săptămâni de căutări a fost găsit mort într-o pădure din Anglia. Un deznodământ tragic pentru familia acestuia din România.

Moarte fără explicaţii

Deocamdată nu este cunoscută cauza morţii, iar cunoscuţii sunt şocaţi şi nu-şi pot imagina ce a putut să păţească prietenul lor. Constantin Macsim, este absolvent de de facultate, terminând Ştiinţe Politice la Iaşi. Lucra în oraşul britanic Tamworth.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările