Mamă a şapte copii, ajunsă în comă alcoolică la spital. Pariul stupid făcut în crâşma satului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia a fost adusă de urgenţă la spital FOTO botosaneanul.ro
Femeia a fost adusă de urgenţă la spital FOTO botosaneanul.ro

O femeie de 31 de ani, din Botoşani, mamă a şapte copii, a ajuns în comă alcoolică la spital după ce a băut aproape o jumătate de sticlă de vodcă. Botoşăneanca făcuse un pariu în crâşma satului.

O botoşăneancă de 31 de ani, mamă a şapte copii, din apropiere de oraşul Săveni, judeţul Botoşani, a ajuns în comă alcoolică profundă după ce a băut în neştire, arată monitorulbt.ro

Totul a început în crâşma satului, aflată în apropiere de locuinţa femeii. Botoşăneanca ar fi făcut un pariu cu ceilalţi clienţi ai barului, că reuşeşte să bea mai multă băutură decât toţi la un loc. 

Ea a umplut o halbă cu aproape o jumătate de litru de votcă şi ar fi dat-o pe gât într-o clipită. Pariul a fost câştigat, dar la scurt timp femeia a căzut din picioare. 

A fost dusă de urgenţă, la Spitalul Judeţean Botoşani, în comă de gradul III cu intoxicaţie etanolică. După ore întregi de comă profundă, femeia a început să-şi revină. Acasă o aşteptau cei şapte copii.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

Poliţist rutier, pas la o mită de 1.000 de euro de la un şofer cu o alcoolemie apropiată de coma alcoolică

Cum se moare pe şoselele din România. Cazul şoferului prins băut de două ori în decurs de câteva zile, cu alcoolemii de comă

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite