Măcel între femei petrecut în nordul Moldovei. O săteancă de 42 de ani şi-a doborât rivala cu lovituri de topor

Măcel între femei petrecut în nordul Moldovei. O săteancă de 42 de ani şi-a doborât rivala cu lovituri de topor

Femeia bătută a fost adusă la spital FOTO Adevărul

Două botoşănence s-au încăierat şi s-au bătut pe viaţă şi pe moarte. Cea mai tânără dintre ele a pus mâna pe un topor şi aproape şi-a omorât rivala după ce a lovit-o de mai multe ori în cap.

Ştiri pe aceeaşi temă

Două femeie din judeţul Botoşani s-au luat la bătaie pe uliţa satului în urma unor certuri mai vechi. Cea mai tânără dintre ele şi-a doborât adversara cu lovituri de topor în cap. Femeia rănită se află internată în spital. Poliţia  anchetează cazul.

Bătaie pe uliţă
 
Conflictul a avut loc joi noapte. O femeie de 73 de ani din satul Iureşti, comuna Todireni s-a luat la ceartă cu o vecină de 42 de ani. Femeia mai tânără ar fi fost sâcâită de nişte reproşuri pe care vecina mai vârstnică i le făcea de mai mult timp. Cele două femei au început să se înjure apoi să se i-a la bătaie. 

Cea mai tânără a pus mâna pe un topor şi a lovit-o pe rivala mai în vârstă, peste cap şi faţă. Bătrâna a fost dusă de urgenţă, plină de sânge, la spital. Femeia lovită cu toporul a anunţat şi Poliţia, fiind demarată deja o anchetă în acest caz. 
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: