Judeţul din România în care un sfert dintre şcoli au toaleta în curte. Se află în fruntea topului naţional

Judeţul din România în care un sfert dintre şcoli au toaleta în curte. Se află în fruntea topului naţional

Peste 150 de şcoli din judeţul Botoşani au toaletele în curte FOTO Cosmin Zamfirache

Peste 150 de şcoli din Botoşani au încă toaleta în curte. Reprezentanţii Ministerului Educaţiei spun că judeţul este în top naţional la numărul de unităţi de învăţământ cu privata în curte. O parte a acestora sunt în reabilitare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Botoşaniul este unul dintre judeţele cu cele mai multe toalete în fundul curţii. Cel puţin asta susţin reprezentanţii Ministerului Sănătăţii. Sunt numai puţin de 157 de unităţi de învăţământ cu private în afara corpurilor principale de clădire. Culmea, multe dintre aceste toalete nici măcar nu sunt îngrijite.

 Unele sunt din lemn şi au găuri în structura principală. Mai mult decât atât sunt în jur de 7 primării din judeţul Botoşani care nici măcar nu au încercat să reabiliteze aceste toalete. 

Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean susţin că la un număr mare de şcoli, peste 100, se lucrează la construirea unor toalete în interiorul şcolilor. De celaltă parte primarii se plâng că au scos la licitaţie lucrările, au alocat şi bani dar nu se prezintă constructorii.

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: