Joacă-te cu piesa „Playing With Fire” (AUDIO)

Joacă-te cu piesa „Playing With Fire” (AUDIO)

Ovi şi Paula Seling vor avea numărul 3 la preselecţia Eurovision

Ascultă mai sus melodia "Playing with fire". Botoşănenii sunt chemaţi „să se joace cu focul". Piesa cu care Ovidiu Cernăuţeanu, botoşăneanul adoptat de norvegieni, împreună cu Paula Seling vor concura la naţionala Eurovision pune ascultătorii la treabă. 

Ştiri pe aceeaşi temă

Fundaţia Phoenix şi casa de producţie norvegiană Da Works a lansat un concurs de remix-uri la această melodie. Piesa, compusă de Ovi şi orchestrată de Simen Eriksud, un producător foarte în trend în peisajul muzical scandinav, este deja difuzată atât în România cât şi în Norvegia pe mai multe canale audio.

Cele mai bune remixuri vor intra pe discul produs de Da Works şi distribuit în toată Europa de Warner Music, având toate şansele să intre în playlist-urile din ţările scandinave. Mai mult DJ-ul cu remixul câştigător va fi promovat de Fundaţia Phoenix.

„În situaţia în care Paula Seling şi Ovi vor câştiga selecţia naţională şi vor ajunge să reprezinte România în finala europeană, este foarte posibil ca realizatorul remix-ului câştigător să fie invitat să facă parte din echipa care se va deplasa la Oslo", a declarat Paul Nanca, managerul celor doi artişti care vor intra în prima săptămână din martie în cursa pentru reprezentarea României la Eurovision.

Botoşănenii şi nu numai, interesaţi să concureze, vor putea primi track-urile originale ale piesei după ce vor expedia un CV convingător la adrelsa de mail office@phoenix.ro .

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: