12 pui de vulpe, găsiţi de jandarmi într-o casă părăsită dintr-un sat botoşănean VIDEO

12 pui de vulpe, găsiţi de jandarmi într-o casă părăsită dintr-un sat botoşănean VIDEO

Foto Shutterstock

Într-o casă părăsită din localitatea Blândeşti, judeţul Botoşani, au fost găsite, joi, 12 vulpi, majoritatea pui. Jandarmii au trebuit să intervină, după ce au fost sesizaţi prin apel la 112.

Ştiri pe aceeaşi temă

Jandarmii deplasaţi la faţa locului i-au sfătuit pe locuitorii din zonă să nu se apropie de locul respectiv şi au luat legătura cu reprezentanţii Asociaţiei Judeţene a Vânătorilor şi Pescarilor Sportivi Botoşani. Aceştia vor asigura relocarea animalelor sălbatice în afara perimetrului locuit al comunei, conform Digi24. 

Tot joi, jandarmii din Dorohoi, judeţul Botoşani, au intervenit în apropierea comunei Coţuşca, unde mai mulţi câini au atacat şi rănit un viţel aflat la păscut. Proprietarul câinilor a fost amendat cu 500 de lei pentru ,, lăsarea în libertate ori fără supraveghere a animalelor care pot prezenta un pericol pentru persoane, bunuri sau alte animale”, a transmis IJJ Botoşani.

Cazul a fost preluat de poliţişti, care vor continua cercetările.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările