Incredibil! Directorul Filarmonicii din Botoşani şi-a lăsat angajaţii în drum şi a plecat la un spectacol cu câţiva studenţi

Incredibil! Directorul Filarmonicii din Botoşani şi-a lăsat angajaţii în drum şi a plecat la un spectacol cu câţiva studenţi

Instrumentistii sunt in conflict cu Mihai Sarbu de la finele anului trecut FOTO Adevarul

Scandalul de la Filarmonica de Stat Botoşani se amplifică. Astăzi, instrumentiştii care aveau de susţinut un concert la Suceava,  au fost lăsaţi în faţa instituţiei de directorul Mihai Sârbu.

Muzicienii s-au prezentat, luni dimineaţă, în faţa instituţiei pentru a face deplasarea la Suceava unde trebuiau să suţină un concert. Stupoare, însă. Instrumentiştilor li s-a interzis accesul în autocarul care făcea deplasarea, locul lor fiind luat de câţiva elevi şi studenţi tocmiţi cu câte aproximativ 200 de lei de directorul Mihai Sârbu. 
 
„Nu este normal.  Ei sunt platiti din bani publici, din banii botosanenilor. Noi am venit sa mergem la treaba si ce ni se întâmplă... nu e normal”, a spus unul dintre instrumentistii de la Filarmonica din Botosani.  
Oamenii, unii cu peste două decenii de experianţă au fost nevoiţi să vadă cum pleacă autocarul cu elevii şi studenţii plătiţi de Mihai Sârbu.  Acesta a spus, însă, că „a fost nevoit să apeleze la colaboratori, pentru că avea spectacole de susţinut”. Asta în ciuda faptului că instrumentiştii au susţinut repetiţii pentru spectacolul de la Suceava. 
 
Primarul municipiului Botoşani, Ovidiu Portariuc, spune că a cerut demisia în repetate rânduri managerului Filarmonicii, doar că acesta refuză să renunţe la funcţie. 
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: