Incident groaznic în a treia zi de Paşte. Două persoane, soţ şi soţie, au sfârşit în ştreang. Se pare că bărbatul şi-a omorât nevasta înainte să-şi ia zilele

Incident groaznic în a treia zi de Paşte. Două persoane, soţ şi soţie, au sfârşit în ştreang. Se pare că bărbatul şi-a omorât nevasta înainte să-şi ia zilele

Trupurile celor doi au fost descoperite în casa unde locuiau FOTO Cosmin Zamfirache

Incident şocant în comuna Mileanca din judeţul Botoşani. Un bărbat şi o femeie, soţ şi soţie au fost găsiţi spânzuraţi în casă. Există mai multe variante. Se bănuieşte că bărbatul şi-ar fi ucis soţia şi apoi s-a sinucis. Motivul principal ar fi fost gelozia. Trupurile celor doi ar fi fost descoperite de unul dintre copiii familiei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Marţi seară, în satul Codreni, comuna Mileanca, judeţul Botoşani a avut loc un incident groaznic. Doi botoşăneni, soţ şi soţie au fost găsiţi spânzuraţi în casă, chiar de propriul fiu, un adolescent de aproximativ 18 ani. În jurul dublei sinucideri se învârt mai multe ipoteze, printre care şi cea a crimei urmată de suicid.
 
Descoperire macabră
 
Costică F. avea 55 de ani şi locuia împreună cu soţia sa, o femeie de 49 de ani, în satul Codreni, comuna Mileanca. Trăiau mai mult din agricultură şi creşterea animalelor. Astăzi dimineaţă, bărbatul de 55 de ani dar şi soţia sa, au fost găsiţi fără suflare, atârnând în ştreang, în casa unde locuiau. Descoperirea macabră a fost făcută chiar de unul dintre copiii familiei.Acesta a şi anunţat Poliţia dar şi Ambulanţa. ”Au fost găsite două persoane, soţ şi soţie, decedate prin spânzurare, încă din cursul nopţii„, a precizat medicul de pe ambulanţa sosită la faţa locului. Încă de la început a existat ipoteza dublei sinucideri.
 
Crimă urmată de sinucidere
 
Totodată a fost avansată şi cea de-a doua ipoteză. Mai precis se bănuieşte că a avut loc o crimă urmată de sinucidere. Bărbatul de 55 de ani şi-ar fi bătut soţia iar mai apoi ar fi ştrangulat-o. Mai apoi s-ar fi sinucis alături de aceasta. Principala cauză ar fi constituit-o gelozia. Femeia ar mai fi plecat de acasă, la o rudă din Constanţa, fiind adusă înapoi prin intermediul unuia dintre fii acestuia. În momentul de faţă se efectuează cercetări pentru a se stabili cu exactitate dacă a fost vorba de o dublă sinucidere sau de o crimă urmată de suicid.
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:
 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările