Grav accident rutier cu 5 victime. Printre răniţi se află şi ambasadorul României în Vietnam. Mergea cu un preot la o sfinţire de altar mănăstiresc

Grav accident rutier cu 5 victime. Printre răniţi se află şi ambasadorul României în Vietnam. Mergea cu un preot la o sfinţire de altar mănăstiresc

Cele două maşini au plonjat în şanţul de lângă drum FOTO botosaninews.ro

Cinci persoane au ajuns la spital în urma unui grav accident petrecut într-o intersecţie din judeţul Botoşani. Printre victime se află şi ambasadorul României în Vietnam, venit cu soţia şi familia unui preot la sfinţirea altarului unei mănăstiri botoşănene.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ieri după-amiază în „intersecţia morţii”, aşa cum este numită bifurcaţia de la Orăşeni Deal, judeţul Botoşani, a avut loc un grav accident de circulaţie. Două maşini s-au ciocnit puternic şi au ajuns în şanţul de la marginea drumului. 

Impactul a fost deosebit de puternic, 5 persoane fiind rănite şi transportate la spital. Printre victime se afla şi Valeriu Arteni, ambasadorul României în Vietnam, venit la o sfinţire de altar în judeţul Botoşani.

„Intersecţia morţii“ face 5 victime
 
Accidentul s-a produs miercuri după-amiază, se pare din cauza faptului că unul dintre şoferi nu cunoştea drumul. Mai precis un preot din judeţul Neamţ conducea o maşină Audi dinspre Curteşti şi a intrat pe drumul prioritar Vorona-Botoşani, în intersecţia de la Orăşeni Deal. Când a intrat în intersecţie, autoturismul condus de preotul din Neamţ a fost spulberat de o altă maşină Volkswagen care circula regulamentar. 

În urma impactului, ambele maşini au fost aruncate într-un şanţ de la marginea drumului. În maşina preotului se afla şi preoteasa dar şi ambasadorul României în Vietnam alături de soţia sa. Se pare că cele două cupluri mergeau la sfinţirea unui altar de vară la mănăstirea Zosin din judeţul Botoşani. 

În celălalt autoturism se afla o familie din Botoşani, cu doi copiii care mergea dinspre Vorona către municipiul Botoşani. În urma accidentului au fost răniţi cei doi copiii din Volkswagen, preoteasa, ambasadorul şi soţia sa. Cele cinci persoane au fost transportate de urgenţă la spital. Intersecţia morţii de la Orăşeni Deal este numită pe bună dreptate ”intersecţia morţii”. În acest loc anual au loc cel puţin 4-5 accidente grav. 
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:
 
citeste totul despre: