Gestul şocant al unui bărbat internat în Spitalul din Botoşani. Metoda extremă aleasă pentru a-şi pune capăt zilelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul s-a aruncat de la etajul doi al spitalului FOTO Cosmin Zamfirache
Bărbatul s-a aruncat de la etajul doi al spitalului FOTO Cosmin Zamfirache

Un bărbat de 40 de ani s-a aruncat în cap de la etajul II al Spitalului Judeţean ”Mavromati”. Acesta era internat pe secţia de nefrologie şi nimeni nu-şi explică de ce a recurs la gestul extrem. În momentul de faţă se află în stare foarte gravă cu traumatisme la nivelul capului.

Un bărbat de 40 de ani din municipiul Botoşani, internat la Spitalul Judeţean ”Mavromati”, din localitate, se zbate între viaţă şi moarte după o încercare de suicid şocantă. Acesta s-a aruncat, vineri seară, de la etajul doi al spitalului, direct cu capul în jos, pe dalele de ciment de la nivelul solului.

 Botoşăneanul era internat pe secţia de nefrologie a Spitalului Judeţean şi nu se ştie de ce a luat acesată decizie extremă. Bărbatul ar fi urmărit să rămână singur,după care a ales fereastra care dădea către trotuarul de ciment din faţa spitalului,tocmai pentru a fi sigur de reuşită.

Apoi s-a aruncat efectiv cu capul în jos. În urma căzăturii bărbatul a suferit răni grave la nivelul capului. Şansele sale de supravieţuire sunt limitate.

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:

Militar găsit spânzurat în garajul unei unităţi militare din Dâmboviţa. Care a fost motivul pentru care a recurs la acest gest

Sinucidere în Prahova. Un bărbat de 48 de ani s-a aruncat în faţa trenului 

Botoşani



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite