Gest umanitar făcut de un grup de elevi. Au pus mână de la mână şi au dus cadouri copiilor cu handicap şi abandonaţi

Gest umanitar făcut de un grup de elevi. Au pus mână de la mână şi au dus cadouri copiilor cu handicap şi abandonaţi

Elevii de la Liceul ”Petru Rareş” au adus cadouri micuţilor orfani FOTO botosaneanul.ro

Un grup de elevi botoşăneni au adus bucuria cadourilor pentru copiii abandonaţi. Aceştia au strâns dulciuri şi alte daruri şi le-au dus astăzi micuţilor orfani de la Sfântul Mina.

Ştiri pe aceeaşi temă

Gest umanitar făcut de un grup de elevi botoşăneni. Aceştia au pus mână de la mână cu o parte a profesorilor şi au dus de Sfântul Nicolae cadouri micuţilor orfani de la Centrul Sfântul Mina din Botoşani.

 
Au umplut ghetuţele oropsiţilor
 
Astăzi, de Sfântul Nicolae, elevii Liceului Tehnologic ”Petru Rareş” din Botoşani au pus mână de la mână, împreună cu profesorii pentru a umple ghetuţele unor copiii nevoiaşi. Au fost cumpărate dulciuri şi alte bunătăţi. În cele din urmă elevii cu suflet mare s-au hotărât să ducă toate aceste cadouri la micuţii de la Centrul ”Sfântul Mina” din Botoşani. 
 
Aici sunt găzduiţi copii cu handicap şi pe deasupra abandonaţi de părinţi. ”Bucuria a fost mare, atât pentru noi, cât mai ales pentru micuţii care ne-au întâmpinat cu zâmbete şi veselie. Voluntarii liceului au pregătit pentru ei pachete cu fructe, dulciuri, jucării şi obiecte de îmbrăcăminte, dar şi produse de curăţenie”, spun reprezentaţii liceului. 
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:
 

 

citeste totul despre: