FOTO Prinţul Paul al României a lansat o carte la Botoşani

FOTO Prinţul Paul al României a lansat o carte la Botoşani

ALR Printul Paul de Romania si Printesa Lia FOTO Adevarul

Zeci de botoşăneni, oficialităţi sau oameni de afaceri au participat, joi seară,  la evenimentulorganizat de fundaţia Omenia la unul din restaurantele de lux din municipiului Botoşani.

Ştiri pe aceeaşi temă

 

Cinci ani s-a muncit la cartea lansată joi seară de ASR Prinţul Paul de România. Potrivit lui cartea “Un Omagiu Regal pentru România adus de Stră-Nepotul MS Regele Ferdinand A.S.R. Prinţul Paul al României” este un document istoric ce cuprinde peste 900 de fotografii şi facsimile din arhiva personale, publicate pentru prima dată. 
 
 Sunt documente si ilustratii pe care eu le-am mostenit si care nu au fost prezentate niciodata.Am poze pe care nimeni nu le-a vazut, scrisori de la familia Hohenzollern. Tot ce am publicat in carte, este din arhiva mea, este ceva inedit.  Am ultima scrisoare a Reginei Maria, poze din tineretea ei, scrisori private ale lui Ferdinand dupa ce a fost exilat de Bratianu.  Am fotografii cu sigilii regale, pasaportul diplomatic al Regelui Carol al II-lea, fotografii cu persoa¬ne importante din diverse tari cu care s-au intilnit in decursul anilor, cu ambasadori, premieri, printese, printi, regi, toate sunt originale, a  declarat ASR Prinţul Paul al României. 
 
Cartea în valoare de 200 de lei a putut fi achiziţionată de oaspeţii prezenţi la evenimentul organizat de reprezentanţii fundaţiei Omenia, ai cărei prim-vicepreşedinţi sunt ALR Prinţul Paul de România şi Prinţesa Lia. 
 
Cei prezenţi au avut ocazia de a e fotografia, socialize şi primi semnături de la Alteţele Lor Regale. Printre aceştia au fost oameni de afaceri, politicieni, reprezentanţi ai autorităţilor locale şi bineînţeles admiratori ai prinţilor. 
 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: