FOTO Experienţă şocantă pe drumurile româneşti. Cum a rămas fără o roată un microbuz plin cu pasageri

FOTO Experienţă şocantă pe drumurile româneşti. Cum a rămas fără o roată un microbuz plin cu pasageri

Microbuzul a rămas în pană FOTO botosaninews.ro

Un microbuz a rămas fără o roată după ce a trecut pe un drum din judeţul Botoşani. Maşina era plină cu pasageri iar braţul roţii a cedat din cauza stării execrabile a carosabilului.

Ştiri pe aceeaşi temă

Şoferul unui microbuz dar şi pasagerii acestuia au trăit o experienţă şocantă după ce au circulat cu maşina pe un drum din judeţul Botoşani. Pur şi simplu, microbuzul de transport persoane a rămas fără o roată în gropile de pe carosabil. 

Incidentul a avut loc ieri după-amiază. Microbuzul unei firme care transporta pasageri pe ruta Dorohoi-Săveni a intrat pe drumul judeţean care străbate localitatea Vorniceni. Pe la jumătatea drumului, din cauza gropilor adânci şi foarte dese, o roată a maşinii a cedat. Efectivul braţul stânga faţă al roţii s-a rupt în două. 

Norocul pasagerilor a fost că şoferul circula cu viteză redusă. A fost nevoie de prezenţa altui microbuz pentru a-i prelua pe pasageri. ”Microbuzul de pe ruta Dorohoi-Săveni şi-a rupt braţul de la roată prin gropile de la Vorniceni. Unde este siguranţa pasagerilor?”, întreabă revoltat un pasager al microbuzului pe reţelele sociale.

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările