Focuri de armă la frontieră. Cum au reuşit poliţişti să prindă doi contrabandişti ucrainieni

Focuri de armă la frontieră. Cum au reuşit poliţişti să prindă doi contrabandişti ucrainieni

Contrabandişti reţinuţi FOTO botosaneanul.ro

Doi contrabandişti ucrainieni au fost prinşi de poliţiştii de frontieră în timp ce transportau pachete întregi cu ţigări. Poliţiştii au fost nevoiţi să folosească armele din dotare pentru a-i opri pe cei doi tineri.

Ştiri pe aceeaşi temă

Doi contrabandişti din Ucraina au fost prinşi după o acţiune ca în filme, de poliţiştii de frontieră. Acum două zile, pe 25 iulie, poliţiştii de frontieră care patrulau pe malurile Prutului în judeţul Botoşani au depistat, în zona localităţii Mihăileni, doi tineri care transportau pachete voluminoase prin lanul de porumb. Detectarea a avut loc cu ajutorul sistemului de supraveghere a frontierei de stat, bazat pe termoviziune. Imediat, oamenii legii au înaintat prin lanul de porumb şi i-au somat pe cei doi tineri să se oprească. 

 
Cei doi au luat-o însă la fugă prin lanul de porumb încercând să-şi piardă urma. Poliţiştii au tras şi focuri de armă în plan vertical pentru a-i opri. În cele din urmă contrabandiştii au fost prinşi şi reţinuţi. În urma legitimării s-a constatat că cei doi tineri de 25 şi respectiv 28 de ani erau cetăţeni ucrainieni şi transportau ilegal peste 500 de pachete de ţigări de contrabandă. 
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările