Fetiţa de doi ani, care s-a îmbătat cu vin, trimisă în familie

Fetiţa de doi ani, care s-a îmbătat cu vin, trimisă în familie

Fetita a fost pusa pe picioare de pediatri

Celor de la Protecţia Copilului le-a fost suficient cuvântul dat de mamă că îşi va supraveghea mai atent copilul în viitor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Fetiţa şi mama sa au fost externate din Spitalul de Pediatrie Botoşani unde copila a fost adusă sâmbătă în comă alcoolică. Medicii au pus-o pe picioare pe copila care s-a întors în loalitatea Victoria-Hlipiceni împreună cu mama sa. „ Starea sa este bună şi nu mai necesita supravegherea", a declarat dr. Iuliana Kadar, purtător de cuvânt Spitalul de Copii Botoşani.

Cazul micuţei se află în atenţia Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Botoşani. O anchetă socială a fost demarată şi s-a decis ca minora să revină în familia sa care va fi monitorizată în următoarea perioadă.

Decizia instituţionalizării fetiţei nu a fost luată în calcul întrucât specialiştii au ajuns la concluzia că totul a fost un accident provocat de neglijenţa de care au dat dovadă bunicii copilei.

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: