Fetiţă de 8 ani pusă de propria mamă să se prostitueze. Copila întreţinea relaţii sexuale cu un bărbat de 60 de ani în schimbul unor pachete cu mâncare

Fetiţă de 8 ani pusă de propria mamă să se prostitueze. Copila întreţinea relaţii sexuale cu un bărbat de 60 de ani în schimbul unor pachete cu mâncare

Copila a fost trimisă de mai multe ori să întreţină relaţii sexuale cu un bărbat pentru o pungă de alimente FOTO Adevărul

O copilă de 8 ani din judeţul Botoşani ar fi fost pusă de propria mamă să întreţină relaţii sexuale cu un bărbat în schimbul unor pachete cu alimente. Familia este extrem de săracă, iar fetiţa de opt ani reuşea să-şi hrănească familia în schimbul favorurilor sexuale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Un caz revoltător a cutremurat Botoşaniul. Săptămâna trecută un bărbat de 60 de ani din comuna botoşăneană Coşula a fost reţinut de poliţişti, după ce ar fi abuzat sexual o copilă de numai 8 ani. La o săptămână de la reţinerea suspectului, procurorii scot la iveală detalii şocante. 
 
Copilă de opt ani abuzată sexual timp de un an
 
În urma audierilor şi a cercetărilor, poliţiştii şi procurorii botoşăneni şi-au dat seama că bărbatul de 60 de ani, necăsătorit, vecin cu familia copilei, a abuzat sexual în nenumărate moduri de fetiţa de opt ani, vreme de un an de zile. 
 
Abia săptămâna trecută poliţiştii au reţinut suspectul, alertaţi de vecinii care vedeau copila venind şi ieşind din casa bărbatului. În urma audierilor s-a constatat că fetiţa întreţinea relaţii sexuale cu bărbatul în schimbul pachetelor cu mâncare pe care le ducea mai apoi acasă.
 
Trimisă să se prostitueze de la opt ani
 
Procurorii bănuiesc însă că fetiţa a fost trimisă să întreţină relaţii sexuale de propria mamă. Copila provine dintr-o familie cu şapte copii, fraţii acesteia având vârste cuprinse între 6 luni şi 15 ani. Vecinii spun că familia este foarte săracă, iar mama fetiţei şi-ar fi trimis copila să întreţină relaţii sexuale pentru a-şi hrăni copii. În schimbul satisfacerii poftelor, vecinul de 60 de ani, dădea pachete cu mâncare fetiţei să le ducă acasă.  Totodată anchetatorii bănuiesc că mama şi mătuşa fetei, îi găseau clienţi din sat, cărora să le facă sex oral.
 
”În cursul zilei de astăzi, poliţiştii au informat că ar mai exista doi complici, respectiv mama şi mătuşa fetei, care au avut cunoştinţă de acest abuz în formă continuată”, a precizat pentru botosaneanul.ro şi Nicoleta Arpinte, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani. Bărbatul de 60 de ani a fost reţinut pentru viol în formă continuată, iar mama şi mătuşa fetiţei pusă să facă sex pentru mâncare au fost reţinute. În funcţie de probatoriu se va decide dacă vor fi sau nu arestate preventiv. 
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările