Femei terorizate de un elev la Botoşani. Tânărul le ataca ziua în amiaza mare şi le smulgea cerceii din urechi. Sunt victime care au avut nevoie de spitalizare

Femei terorizate de un elev la Botoşani. Tânărul le ataca ziua în amiaza mare şi le smulgea cerceii din urechi. Sunt victime care au avut nevoie de spitalizare

Tânărul a fost arestat şi trimis în judecată pentru tâlhărie FOTO Adevărul

Un tânăr din Botoşani a comis 5 tâlhării într-o singură lună. Acţiona în miezul zilei, ţintele sale fiind femeile, cărora le smulgea cerceii din ureche şi fugea. Atacurile erau brutale, o femeie ajungând la spital din cauza rănilor provocate.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ionuţ F. un elev de 19 ani din  Botoşani ajunsese spaima botoşănencelor în urm cu două luni de zile. Tânărul tâlhărea doar femei, smulgându-le cerceii din ureche, după care fugea. Atacurile erau brutale şi în miezul zilei. 

Tot ce furea ducea la amanet, fără să ofere datele sale personale reale. Ionuţ F. a început să ”opereze” în luna mai a acestei an.  A luat prin surprindere o tânără ce mergea prin Centrul Vechi al Botoşaniului, i-a smuls cerceii din ureche şi a fugit. Cerceii erau din aur, iar băiatul ar fi scos pe ei la primul amanet întâlnit în cale 600 de lei. 

La nici o săptămână Ionuţ F. a făcut rost din nou de bani. A urmărit o bătrână de 74 de ani, pe strada Tudor Vladimirescu care avea la fel cerceii din aur. A reuşit să îi smulgă bătrânei doar un cercel, dar acesta valora mult, reuşind să îl amaneteze cu 500 de lei. Au mai urmat alte trei tâlhării modul de operare fiind asemănător. 

Pândea victimele, ”cântărea” din ochi dacă cerceii sunt valoroşi şi îi smulgea pur şi simplu din ureche.  Una dintre femeile tâlhărite a ajuns şi la spital. Ionuţ F, a lovit-o ziua chiar în centrul oraşului şi i-a smuls cu brutalitate cerceii. Femeia a stat în spital o săptămânăă fiindu-i afectată urechea.  Tânărul, care este elev în clasa a XII a la Liceul Tehnologic  ”Petru Rareş” din Botoşani, a fost în cele din urmă prins de poliţişti. Ionuţ F. şi-a recunoscut faptele şi a fost deja trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani  fiind acuzat de tâlhărie. 
 
citiţi şi:
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările